Butiken

Öppettider

Måndag – fredag: 09.00-17.00
Lördagar: stängt
Söndagar: stängt

Hitta butiken

Tjänster vi erbjuder i butik

  • Färganalys

Färgdoktorn är en färgexpert som kommer hem till dig och undersöker ditt hus inför målning. Du får reda på hur huset ska förbehandlas, rengöras, vilken typ av färg som behövs, hur du stryker på färgen och allt annat du behöver veta.

  • Stilhjälpen

Stilhjälparen ger dig personlig hjälp för just ditt hem, med bl.a. kulör- och tapetval, inredningsförslag och allmän inspiration för hemmet. Du väljer själv om du vill ha för ett eller flera rum för att finna din stil. Du kan boka Stilhjälpare i butiken.

  • Kulöranalys

När det kommer till val av kulör så har man även här en del saker som man bör tänka på. Ett säkert och för många ett tryggt val är att välja samma kulör som huset alltid haft och en gång målades i. Den rätta kulören kan vi få fram genom att skanna kulören och jämföra den med en kulörkarta med 1950 olika kulörer. Vår färgdoktor, stilhjälpare eller butikspersonal kan hjälpa dig med det.

Ovan ser ni en så kallad ”moodboard” som vi kan hjälpa er ta fram. Detta kan underlätta för dig som inreder ett rum och vill hitta rätt färger, tyger och möbler!

Butiken

Öppettider

Måndag – fredag: 09.00-17.00
Lördagar: stängt
Söndagar: stängt

Hitta butiken